• Šolska cesta 34, 2382 Mislinja
  • 041 634 303
  • drustvo@td-mislinja.si

NOVOLETNO KOLESARJENJE PO ZAHODNI SAHARI

Pozdravljeni,
NOVO LETO se bliža s svetlobno hitrostjo in veliko kdo se je že odločil za potovanje kam na toplo ali pa kam na zasnežene poljane. Če ste slučajno še med tistimi, ki ne vedo, kje praznovati novo leto, imamo za Vas elegantno rešitev!
Športno turistično društvo Pohorc se je odločilo, da bo organiziralo potovanje v tople kraje, in sicer v Zahodno Saharo s KOLESOM. Potovanje bo predvidoma trajalo od 25. 12. 2010 do 05. 01. 2011.

Več informacij o Novoletnem kolesarjenju najdete pod VEČ!

Na pot z vami se bodo podali popotniki, ki jim potovanje s kolesi ni tuje. Prepotovali so že veliko držav, med drugimi Ugando, Maroko, Iran, Venezuelo, Jordanijo … Takšen način potovanja je nekaj posebnega! Ves čas si sam s kolesom in priložnosti za razgledovanje po prečudovitem svetu, ki se spreminja iz dneva v dan, je nešteto.

Potovalo se bo s kolesom, ki naj bi bilo treking ali gorsko kolo. Na kolo je potrebno pritrditi prtljažnik, na katerega se obesijo potovalne torbe, vanje pa se zloži vsa potrebna oprema. S seboj bomo seveda vzeli tudi šotore, ker bo način potovanja takšen, da se bo skoraj ves čas spalo v naravi, kjer se bo tudi večinoma kuhalo in jedlo. To pomeni, da bo vsak posameznik s sabo vozil hrano in pijačo, kar bo lahko po potrebi vzel s kolesa kadar koli.

Za več informacij si preberite priložen letak ali pa me kontaktirajte. Rade volje Vam bom pomagal najti odgovore!

Vabljeni, da se nam pridružite!

P.s.: -mail lahko pošljete tudi dalje :-)

Hvala,
Damjan