• Šolska cesta 34, 2382 Mislinja
  • 041 634 303
  • drustvo@td-mislinja.si

Sejem sadik

Turistično društvo Mislinja
SEJEM SADIK


Z letošnjim obiskom tradicionalnega sejma sadik, ki ga mislinjsko TD prireja na prvo soboto v maju, smo lahko več kot zadovoljni. Obisk je bil precej večji, kot prejšnja leta. Mogoče je k temu pripomogla tudi nova, prostornejša lokacija. Dober vtis so...

Nadaljevanje pod "VEČ"

Turistično društvo Mislinja

Z letošnjim obiskom tradicionalnega sejma sadik, ki ga mislinjsko TD prireja na prvo soboto v maju, smo lahko več kot zadovoljni. Obisk je bil precej večji, kot prejšnja leta. Mogoče je k temu pripomogla tudi nova, prostornejša lokacija.
Dober vtis so odnesli tudi ponudniki, ki so odšli zelo zadovoljni nad prodanim.

S tem, ko smo članom TD dali bone za sadike, smo ne samo naleteli na odobravanje med njimi, temveč tudi pripomogli k lepšemu izgledu našega kraja. Poleg sadik so bili na voljo tudi izdelki domače obrti iz gline, lokalne članice Društva kmečkih žena iz Mislinjske doline. Povpraševanje nad njihovimi izdelki (ponujale so domač kruh in pecivo) jih je prijetno presenetile. Le večkrat si lahko želimo njihove udeležbe na podobnih prireditvah.

Prvič pa se je s svojim programom letos predstavila trgovina TUŠ. Za razliko od ostalih ponudnikov, je bil poudarek bolj na orodju in pripomočkih, brez kaqterih pri vrtnarjenju in urejevanju okolice ne gre. Seveda ni manjkala Babnikova godba v popestritev dogajanja.


Oglejte si slike v galeriji na www.td-mislinja.si!